Trampolinatleten Sebbe Wennmalm

Sebbe Wennmalm är en 13-årig gymnast som har en passion för G-tramp och att klara av nya svåra tricks i luften. Han har över 33.000 följare på Instagram där han lägger upp videor på när han gör häftiga volter och tricks på trampolin. I november 2019 var han på besök hos Rebel Park tillsamans med några andra atleter från “GRT Crew” för att träffa fans. Glöm inte att följa Sebbe på Instagram @sebbe.wennmalm.

Affiliate länkar

Följande del av inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för “Nike”, “Outnorth”, “JD Sports”, “Björn Borg”, “C-More”, “Outdoorexperten”, “Skistart” och “Sporttema”. Genom att handla via läkarna nedan stöttar ni mitt arbete och bidrar till att jag kan producera ännu mer innehåll på så vis att jag får provision för ert köp utan att det kostar något extra för er.

Björn Borg, handla träningskläder och sportmode online: Länk

Nike, handla Nike’s träningskläder, skort och mer: Länk

Outnorth, handla friluftsliv kläder och -utrustning: Länk

JD Sports, handla skor, kläder och träningskläder: Länk

Sporttema, handla träningsredskap och maskiner: Länk

Skistart, handla skidor och sportutrustning: Länk

Outdoorexperten, köp vandringsskor, ryggsäckar och friluftsliv-utrustning: Länk

C-More, strema filmer, sport och mer: Länk

Fler filmer

Åre på sommaren

Åre är en av mina favoritplatser, speciellt på sommaren. För er som inte känner till Åre, är Åre en populär turistort i Jämtland, ungefär 10 mil från Östersund.

Skärmlöpning i stormen

Ha roligt i motvind med en löparskärm samtidigt som du får riktigt bra träning!

Åhus Beachhandboll 2019

Åhus Beachhandboll är ett handbolls evenemang som har fokus på att skapa minnen för livet åt deras besökare! Jesper Films fick uppdraget att producera innehåll till Åhus Beach sociala medier under handbollen och fotbollen.

Rebel Park GRT Crew Meetup 2019

I november 2019 besökte 4st medlemmar (Sebbe Wennmalm, Jonathan Svensen, Emil Havstein och Lucas Kofoed) från GRT Crew Rebel Park.

Åhus Beachfotboll 2019

Jesper Films egna Aftermovie från Åhus Beachfotboll 2019. De bästa filmklippen från alla highlightsfilmer som producerades av Jesper Films.

Nyhetsbrev

YouTube Kanal

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer

Share This