Trail running

Fartfylld traillöpning i en av Skånes vackra skogar.

Traillöpning i Skåne

Fartfylld traillöpning i en av Skånes vackra skogar. Utforska nya stigar och storslagna vyer, när du ger dig ut på din nästa löprunda i naturen. Upptäck din rörelseglädje för Trail running!


ANNONS

Vad är Trail Running

Trail running eller traillöpning, är en sport som går ut på att man springer i naturen. Till skillnad från vanlig löpning i städer eller på friidrottsarenor, så tar trail running plats ute i skogen där varje meter är unik och varierande. Man springer på eller ibland även utanför skogsstigar med oförutsägbara utmaningar, som uppförsbacke, nedförsbacke, bäckar, gropar, rötter, väder, och andra roliga hinder som naturen har att erbjuda.

Bra utrustning för Trail running (reklam)

Följande text innehåller reklam för Outnorth i form av affiliate länkar. Genom att handla via länkar till Outnorth från Jesper Films, tjänar Jesper Films provision per beställning som genomförs via de länkarna.

Kolla in bra utrustning för Trail Running på Outnorth! På Outnorth hittar man ett stort utbud av outdoor produkter, som bland annat utrustning för Traillöpning. Skorna i filmen är Salomon Speedcross som är en riktigt bra löparsko för trail running. Jag har själv använt olika modeller av Salomon Speedcross när jag springer trail och kan varmt rekommendera den då jag tycker den ger bra grepp och är bekväm att springa i. Affiliate länk till Salomon Speedcross löparskor på Outnorth.

Tre Trail running tips

Här kommer några bra tips till dig som vill komma igång med traillöpning.


ANNONS

1. Upptäck nya naturområden och stigar

Traillöpning kan man i princip göra överallt så länge det finns natur att springa i. Men man kan alltid göra det lite roligare och mer spännande genom att leta upp nya fina naturområden värda att utforska i farten.

2. Ha bra skor

Bra trailrunning skor gör det inte bara säkrare att springa utan även roligare. Genom att investera i ett par bra trailrunning skor som ger bra grepp och stabilitet när du springer, kan du fokusera mer på upplevelsen istället för att oroa dig över att halka eller tappa greppet.

När jag springer trail älskar jag att rusa ner för branta nerförsbackar och få en mindre adrenalinkick, utan bra och säkra löparskor hade det inte varit lika roligt… Affiliate länk eller inte, så kan jag varmt rekommenderar Salomons löparskor.

3. Gör det till ett äventyr

Till skillnad från vanlig löpning, så är trail running mer fokuserat på självaste upplevelsen av äventyr och frihet. Låt därför traillöpningen bli mer av ett äventyr än träningspass. Strunta i hur långt du har sprungit eller vilken fart du håller. Våga ha roligt och upptäck nya stigar och naturupplevelser!

Den här hemsidan använder sig av cookies. Genom att fortsätta godkänner du sidans användning av cookies.  Läs mer