TJÄNSTER

Företagsfilm

En företagsfilm hjälper er att nå ut till fler potentiella kunder och presentera ert företag på ett intressant vis. En företagsfilm skapad av Jesper Films är vanligtvis en 3-minuter lång film som med hjälp av videostrategier, storytelling och snygga filmklipp ska presentera ert företag och era produkter/tjänster.

Eventfilm

En eventfilm hjälper er att synas på sociala medier och göra reklam för ert event vilket kan locka fler besökare samt sponsorer. En eventfilm skapad av Jesper Films är vanligtvis en 1-3 minuter lång film som med hjälp av videostrategier, storytelling och snygga filmklipp visar upp de bästa stunderna från ert evenemang.

Reklamfilm

En reklamfilm av Jesper Films hjälper er att visa upp vad som gör er produkt/tjänst unik och varför man ska köpa den. Med hjälp av videostrategier, snygga filmklipp och storytelling skapar jag reklamfilmer som ökar möjligheterna att göra tittaren till en betalande kund!

Frilans åt byråer

Jag hjälper reklambyråer samt produktionsbolag med att filma och redigera till ett fast pris per timme, dag eller projekt.

Content

Nå ut till fler i er målgrupp på sociala medier genom att skapa Content/innehåll vilket kan göra tittare till trogna kunder och följare!

Fotografi

Jag hjälper er att visa upp ert företag, evenemang eller produkt med stillbilder som ni kan marknadsföra i exempelvis sociala medier, tryck, digitalt och mer.

Grafisk design

Jag hjälper er att marknadsföra ert företag med hjälp av grafisk design och layout. Erbjuder bland annat att designa logotyper, visitkort, affischer och mer.

Pin It on Pinterest