Stockvideo

Köp licenser på unika naturfilmer i högkvalité för att använda dem i ert projekt. Skicka en förfrågan genom att fylla i kontaktformuläret på denna sida samt länka till filmen/filmerna ni är intresserade av. Jag svarar vanligtvis på er förfrågan inom 1-3 dagar. Filmer kan även levereras utan text, grafik, musik, voice-over och logotyper, det finns även möjlighet till att förlänga filmer med mer material.

Priser

Priserna är exklusive 25% moms och priserna är endast exempel. Varje förfrågan förhandlas individuellt efter hur mycket av en naturfilm som kommer att användas och hur den kommer att publiceras.

Webb & SoMe - 500 SEK (exkl. 25% moms)

Ert projekt kommer endast att publiceras på sociala medier och/eller visas på en hemsida. Omfattar inte betalda annonser eller sponsrade inlägg.

Advertising & Reportage - 1000 SEK (exkl. 25% moms)

Ert projekt kommer att marknadsföras på sociala medier, hemsidor, event och liknande digitala plattformar. Omfattar även mindre reportage och nyhetssändningar. 

Boradcast - 2000+ SEK (exkl. 25% moms)

Ert projekt kommer att visas på större plattformar som Netflix, TV-kanaler, bio och liknande.

Skicka en förfrågan

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer