Sponsra Jesper Films

Häftig marknadsföring

Värdet i att sponsra

Som sponsor till Jesper Films får ni både produktion och distribution av häftiga actionsportfilmer som vänder sig till actionsport intresserade i Sverige. Filmerna publiceras och visas på Jesper Films hemsida, nyhetsbrev och sociala medier. Som sponsor har ni även möjlighet att publicera samt marknadsföra filmerna som ni sponsrar på era egna kanaler och sociala medier.

Filminspelning på Rebel Park.

Marknadsföring på Jesper Films

Hur ert företag, varumärke och budskap blir en del av innehållet ni sponsrar, beror framförallt på vad ni vill uppnå med er sponsring. Det kan vara allt från att göra reklam för er produkt, presentera er verksamhet, få fler deltagare till ert evenemang, och mycket mer. Mitt mål är att inkludera ert varumärke och budskap på ett naturligt vis så att det blir en aktiv del av filmen som gör att er sponsring känns relevant för tittarna.

Kontakta mig

Skicka ett mejl till “info@jesperfilms.com” så svarar jag oftast inom 1-3 dagar.

Exempel på produktioner att sponsra

Under inspelningen fotograferas även bilder som publiceras ihop med filmen.

Aftermovie

Film och foton som sammanfattar höjdpunkterna från ett idrottsevenemang, exempelvis en actionsport tävling. Filmen är ungefär 2-5 minuter lång. Länk till exempel här.

Minidokumentär

Film som presenterar och intervjuar en duktig samt inspirerande atlet. Filmen är ungefär 4-8 minuter lång och består av en intervju med atleten och montage från sporten atleten sysslar med. Länk till exempel här.

Presentation

En film där en eller flera atleter presentera en actionsport, exempelvis wakeboard. Atleterna berättar vad sporten går ut på, vad som krävs för att bli duktig, regler, och liknande. Som en minidokumentär om en actionsport.

Montage

Ett häftig montage eller “edit” som presenterar en actionsport samt visar upp en eller flera duktiga atleter. Filmen är ungefär 2-4 minuter. Länk till exempel här.

Webbserie

En webbserie med flera filmer om ett visst ämne, exempelvis en tävling där olika atleter möter varandra och liknande. Varje avsnitt är ungefär 4-12 minuter beroende på vad serien handlar om. Länk till exempel här.

Instruktionsfilm

Instruktionsfilm där en duktig atlet lär ut hur man gör ett visst moment inom sin actionsport, exempelvis klarar av ett visst trick eller hinder. Kan även vara omdömen och tips på utrustning samt liknande “utbildnings-teman”. Filmen är ungefär 3-12 minuter beroende på ämne.

Plattformar för sponsring

Hemsida

Produktplacering i filmer.

Textanimering med call-to-action i filmer.

Logga i slutet av filmer.

Muntlig call-to-action i filmer.

Skriftlig call-to-action med länk i inlägg nedanför filmen.

Bildannons (banner) i inlägg.

Logga, länk och företags beskrivning under “Sponsorer“.

YouTube

Produktplacering i filmer.

Textanimering med call-to-action.

Muntlig call-to-action.

Logga i slutet av filmer.

Skriftlig call-to-action med länk i videobeskrivning.

Instagram

Produktplacering med call-to-action i inlägg.

Facebook

Produktplacering med call-to-action och länk i inlägg.

Den här hemsidan använder sig av cookies. Genom att fortsätta godkänner du sidans användning av cookies.  Läs mer