Sociala medier

Gör så att ert företag når ut till fler kunder och stärker ert varumärke genom att använda er av sociala medier. Jag hjälper ert företag med alltifrån att bygga upp sociala medier sidor, producera innehåll, publicera samt schemalägga innehåll och att ta fram skräddarsydda strategier för hur ert företag kan arbeta för att på bästa vis nå ut till er målgrupp.

Planering och strategi

Tillsammans planerar vi innehåll som är relevant till ert företag och som intresserar er målgrupp. Vi tar även fram strategier för hur ni på bästa vis kan arbeta på sociala medier.

Produktion

Jag hjälper er med all produktion av innehåll där jag filmar, fotograferar och redigerar så att ert budskap når ut på bästa vis.

Publicering

Om ni vill hjälper jag er gärna med att schemalägga och publicera innehåll på era olika sociala medier så att er målgrupp kan ta del av det men även så att innehåll publiceras regelbundet.

Design av sidor

För att göra ett proffsigt intryck och att ha olika sociala medier sidor som är enhetliga till ert varumärke hjälper jag er gärna med att designa banners, profilbilder och bygga upp era olika sociala medier sidor.

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest