Skärmlöpning i stormen

Ha roligt i motvind med en löparskärm samtidigt som du får riktigt bra träning!

Att gå ut och springa en blåsig dag kanske inte alltid är det roligaste, men med hjälp av en löparskärm kan det bli ett riktigt roligt och utmanande träningspass! En löparskärm är två mindre skärmar som man kopplar fast runt midjan och springer med i motvind, perfekt att använda när det är blåsigt ute!

Kolla in Träningshjälpen som var med i filmen och testade skärmen.

Affiliate länkar

Följande del av inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för “Nike”, “Outnorth”, “JD Sports”, “Björn Borg”, “C-More”, “Outdoorexperten”, “Skistart” och “Sporttema”. Genom att handla via läkarna nedan stöttar ni mitt arbete och bidrar till att jag kan producera ännu mer innehåll på så vis att jag får provision för ert köp utan att det kostar något extra för er.

Björn Borg, handla träningskläder och sportmode online: Länk

Nike, handla Nike’s träningskläder, skort och mer: Länk

Outnorth, handla friluftsliv kläder och -utrustning: Länk

JD Sports, handla skor, kläder och träningskläder: Länk

Sporttema, handla träningsredskap och maskiner: Länk

Skistart, handla skidor och sportutrustning: Länk

Outdoorexperten, köp vandringsskor, ryggsäckar och friluftsliv-utrustning: Länk

C-More, strema filmer, sport och mer: Länk

Fler filmer

Jesper Films Showreel

Jesper Films Showreel med de bästa klippen från filmer skapade av Jesper Films! Stort tack till alla jag samarbetat och arbetat med under 2019!

Fjällmaratonveckan i Åre

Fjällmaratonveckan i Åre är en kombination av 8 tuffa trailrunning tävlingar i fjällterräng. Vertical-K, Salomon 27K och Copper trail 7K är tre av de 8 tuffa loppen som det är lite extra fokus på i den här artikeln.

Running For Life

Running 4 Life är en dokumentär om hur löpning räddar liv. En film av Jesper Dreifaldt, producerad av Jesper Films. 2 veckor efter att Ingrids mamma hade avlidit i cancer fick hon beskedet att hon drabbats av samma sjukdom.

Rebel Park GRT Crew Meetup 2019

I november 2019 besökte 4st medlemmar (Sebbe Wennmalm, Jonathan Svensen, Emil Havstein och Lucas Kofoed) från GRT Crew Rebel Park.

Åhus Beachfotboll 2019

Jesper Films egna Aftermovie från Åhus Beachfotboll 2019. De bästa filmklippen från alla highlightsfilmer som producerades av Jesper Films.

Nyhetsbrev

YouTube Kanal

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer

Share This