Jesper Films Showreel

Jesper Films Showreel med de bästa klippen från filmer skapade av Jesper Films! Stort tack till alla jag samarbetat och arbetat med under 2019!

29.12.2019 | Sport

Jesper Films Showreel med de bästa klippen från filmer skapade av Jesper Films! Stort tack till alla jag samarbetat och arbetat med under 2019!

Jesper Films, en filmskapare med en passion för att dela historier som inspirerar och sprider glädje! Jag hjälper företag och organisationer med att producera reklamfilm, eventfilm och innehåll för sociala medier. Ni är varmt välkomna att höra av er ifall ni är intresserade av att anlita mig!

Min sammanfattning av 2019: 2019 har helt klart varit ett fantastiskt år för Jesper Films, inte bara var detta först officiella året som en frilans filmskapare då jag registrerade mitt företag “Jesper Films”. Utan jag har också fått möjlighet att träffa, samarbeta med och lära känna så många inspirerande, drivkraftiga och duktiga människor! 2019 var även året då jag hittade de orden som beskriver mig som filmskapare bäst, att dela historier som inspirerar och sprider glädje, vilket är något jag alltid har gjort och alltid kommer att göra! Det finns väldigt många bra och häftiga saker jag kan berätta om 2019 men för att hålla det kort kan jag sammanfatta 2019 som ett otroligt roligt och spännande år. Jag ser fram emot alla nya projekt och uppdrag som kommer under 2020! Ha det bäst! // Jesper Dreifaldt, filmskapare på Jesper Films

Rebel Park GRT Crew Meetup 2019

I november 2019 besökte 4st medlemmar (Sebbe Wennmalm, Jonathan Svensen, Emil Havstein och Lucas Kofoed) från GRT Crew Rebel Park.

Lidingöloppet 2019

Höjdpunkter och ögonblick från TCS Lidingöloppet 2019. Lidingöloppet är världens största terränglopp som går strax utanför Stockholm på Lidingö i slutet av september.

Fjällmaratonveckan i Åre

Fjällmaratonveckan i Åre är en kombination av 8 tuffa trailrunning tävlingar i fjällterräng. Vertical-K, Salomon 27K och Copper trail 7K är tre av de 8 tuffa loppen som det är lite extra fokus på i den här artikeln.

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer