Running For Life

Running 4 Life är en dokumentär om hur löpning räddar liv. En film av Jesper Dreifaldt, producerad av Jesper Films.

En dokumentär om hur löpning räddar liv

2 veckor efter att Ingrids mamma hade avlidit i cancer fick hon beskedet att hon drabbats av samma sjukdom. Ingrid valde att kämpa för sitt liv eller rättare sagt springa för sitt liv då hon ville se sin 8 åriga son växa upp. Idag är hon friskförklarad och berättar nu sin historia om hur löpningen hjälpte henne att klara av den tuffaste perioden i sitt liv, samtidigt får vi följa hennes resa inför att klara av Lidingöloppet 2019.

Ord från filmskaparen

“Detta är en av de starkaste historierna jag någonsin har berättat och det är även en historia som står mig väldigt nära hjärtat. I dokumentären säger hon ”Jag ville överleva för att se min 8-åriga son växa upp”. Jag var den 8-åringen som inte visste ifall jag skulle växa upp med en mamma eller ej. Men jag minns så väl hur min mamma (löparen i dokumentären) sa till mig ”Sjuka människor kan inte springa, så länge jag kan springa är jag inte sjuk”. Detta är något som har levt med mig i hela mitt liv och det är kanske därför jag springer själv. Hur som helst är detta en dokumentär jag är otroligt stolt över, inte bara för dess budskap och syfte, utan också för att det är en historia som står mig väldigt nära hjärtat.” – Jesper Dreifaldt, filmskapare på Jesper Films.

Affiliate länkar

Följande del av inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för “Nike”, “Outnorth”, “JD Sports”, “Björn Borg”, “C-More”, “Outdoorexperten”, “Skistart” och “Sporttema”. Genom att handla via läkarna nedan stöttar ni mitt arbete och bidrar till att jag kan producera ännu mer innehåll på så vis att jag får provision för ert köp utan att det kostar något extra för er.

Björn Borg, handla träningskläder och sportmode online: Länk

Nike, handla Nike’s träningskläder, skort och mer: Länk

Outnorth, handla friluftsliv kläder och -utrustning: Länk

JD Sports, handla skor, kläder och träningskläder: Länk

Sporttema, handla träningsredskap och maskiner: Länk

Skistart, handla skidor och sportutrustning: Länk

Outdoorexperten, köp vandringsskor, ryggsäckar och friluftsliv-utrustning: Länk

C-More, strema filmer, sport och mer: Länk

Fler filmer

Åre på sommaren

Åre är en av mina favoritplatser, speciellt på sommaren. För er som inte känner till Åre, är Åre en populär turistort i Jämtland, ungefär 10 mil från Östersund.

Jesper Films Showreel

Jesper Films Showreel med de bästa klippen från filmer skapade av Jesper Films! Stort tack till alla jag samarbetat och arbetat med under 2019!

Running For Life

Running 4 Life är en dokumentär om hur löpning räddar liv. En film av Jesper Dreifaldt, producerad av Jesper Films. 2 veckor efter att Ingrids mamma hade avlidit i cancer fick hon beskedet att hon drabbats av samma sjukdom.

Rebel Park GRT Crew Meetup 2019

I november 2019 besökte 4st medlemmar (Sebbe Wennmalm, Jonathan Svensen, Emil Havstein och Lucas Kofoed) från GRT Crew Rebel Park.

Åhus Beachfotboll 2019

Jesper Films egna Aftermovie från Åhus Beachfotboll 2019. De bästa filmklippen från alla highlightsfilmer som producerades av Jesper Films.

Nyhetsbrev

YouTube Kanal

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer

Share This