Running For Life

Running For Life är en dokumentär om hur löpning räddar liv. En film av Jesper Dreifaldt, producerad av Jesper Films.

En dokumentär om hur löpning räddar liv

2 veckor efter att Ingrids mamma hade avlidit i cancer fick hon beskedet att hon drabbats av samma sjukdom. Ingrid valde att kämpa för sitt liv eller rättare sagt springa för sitt liv då hon ville se sin 8 åriga son växa upp. Idag är hon friskförklarad och berättar nu sin historia om hur löpningen hjälpte henne att klara av den tuffaste perioden i sitt liv, samtidigt får vi följa hennes resa inför att klara av Lidingöloppet 2019.


ANNONS

Ord från filmskaparen

”Detta är en av de starkaste historierna jag någonsin har berättat och det är även en historia som står mig väldigt nära hjärtat. I dokumentären säger hon ”Jag ville överleva för att se min 8-åriga son växa upp”. Jag var den 8-åringen som inte visste ifall jag skulle växa upp med en mamma eller ej. Men jag minns så väl hur min mamma (löparen i dokumentären) sa till mig ”Sjuka människor kan inte springa, så länge jag kan springa är jag inte sjuk”. Detta är något som har levt med mig i hela mitt liv och det är kanske därför jag springer själv. Hur som helst är detta en dokumentär jag är otroligt stolt över, inte bara för dess budskap och syfte, utan också för att det är en historia som står mig väldigt nära hjärtat.” – Jesper Dreifaldt, filmskapare på Jesper Films.

Den här hemsidan använder sig av cookies. Genom att fortsätta godkänner du sidans användning av cookies.  Läs mer