Reklamfilm

En reklamfilm av Jesper Films hjälper er att visa upp vad som gör er produkt/tjänst unik och varför man ska köpa den. Med hjälp av videostrategier, snygga filmklipp och storytelling skapar jag reklamfilmer som ökar möjligheterna att göra tittaren till en betalande kund!

Varför ha en reklamfilm?

Med hjälp av en reklamfilm kan ni på ett effektivt vis marknadsföra era produkter/tjänster för att få fler kunder. Det som jag fokuserar på i mina reklamfilmer är att använda mig av videostrategier för att öka chansen att tittaren blir en kund men även att på ett visuellt vis få filmen att se intressant ut så att tittaren vill se mer och inte klickar bort.

Filmpaket och priser

Här hittar ni några färdig filmpaket med fasta priser som jag satt ihop med vad jag anser är några av de bästa kombinationer för att marknadsföra en produkt/tjänst med en reklamfilm. Självklart kan jag även erbjuda anpassade filmpaket efter just era önskemål. Alla priser är exkl 25% moms. Mer information samt villkor får man i offerten.

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest