Showreel 2020

Jesper Films Showreel med de bästa klippen från filmer skapade av Jesper Films! Stort tack till alla jag samarbetat och arbetat med under 2019!

Jesper Films, en filmskapare med en passion för att dela historier som inspirerar och sprider glädje! Jag hjälper företag och organisationer med att producera reklamfilm, eventfilm och innehåll för sociala medier. Ni är varmt välkomna att höra av er ifall ni är intresserade av att anlita mig!

Min sammanfattning av 2019: 2019 har helt klart varit ett fantastiskt år för Jesper Films, inte bara var detta först officiella året som en frilans filmskapare då jag registrerade mitt företag “Jesper Films”. Utan jag har också fått möjlighet att träffa, samarbeta med och lära känna så många inspirerande, drivkraftiga och duktiga människor! 2019 var även året då jag hittade de orden som beskriver mig som filmskapare bäst, att dela historier som inspirerar och sprider glädje, vilket är något jag alltid har gjort och alltid kommer att göra! Det finns väldigt många bra och häftiga saker jag kan berätta om 2019 men för att hålla det kort kan jag sammanfatta 2019 som ett otroligt roligt och spännande år. Jag ser fram emot alla nya projekt och uppdrag som kommer under 2020!

Relaterade filmer

Vår i Skåne

Vår i Skåne

En naturfilm som visar upp vårens färger i skogen och rapsfält. Filmad på Balsberget i Kristianstad i maj 2020.

Åre på sommaren

Åre på sommaren

Åre är en av mina favoritplatser, speciellt på sommaren. För er som inte känner till Åre, är Åre en populär turistort i Jämtland, ungefär 10 mil från Östersund. Sedan 2017 har jag besökt Åre varje sommar och mitt intresse för turistorten har bara växt. I den här filmen tänker jag berätta om några av de platser och aktiviteter jag har testat och kan rekommendera ifall man besöker Åre på sommaren.

Vandring vid Storulvån

Vandring vid Storulvån

Sommaren 2019 åkte jag och min familj på semester till Åre. En av de platserna vi besökte var ett naturområde med en fjällstation som heter ”Storulvån Fjällstation”. Storulvån Fjällstation ligger i västra Jämtland i Åre kommun, ungefär 5 mil från Åre.

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Prenumerera på nyhetsbrevet för att få ett mejl när nytt innehåll publiceras!

Pin It on Pinterest