Lidingöloppet 2019

Höjdpunkter och ögonblick från TCS Lidingöloppet 2019. Lidingöloppet är världens största terränglopp som går strax utanför Stockholm på Lidingö i slutet av september. Lidingöloppet 2019 kanske inte fick det bästa vädret men löparna kämpade på ändå, oavsett väder och vind! Lidingöloppet är 30 kilometer långt och går igenom Lidingös natur och terräng.

Annons

Relaterade filmer

Vår i Skåne

Vår i Skåne

En naturfilm som visar upp vårens färger i skogen och rapsfält. Filmad på Balsberget i Kristianstad i maj 2020.

Åre på sommaren

Åre på sommaren

Åre är en av mina favoritplatser, speciellt på sommaren. För er som inte känner till Åre, är Åre en populär turistort i Jämtland, ungefär 10 mil från Östersund. Sedan 2017 har jag besökt Åre varje sommar och mitt intresse för turistorten har bara växt. I den här filmen tänker jag berätta om några av de platser och aktiviteter jag har testat och kan rekommendera ifall man besöker Åre på sommaren.

Vandring vid Storulvån

Vandring vid Storulvån

Sommaren 2019 åkte jag och min familj på semester till Åre. En av de platserna vi besökte var ett naturområde med en fjällstation som heter ”Storulvån Fjällstation”. Storulvån Fjällstation ligger i västra Jämtland i Åre kommun, ungefär 5 mil från Åre.

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Prenumerera på nyhetsbrevet för att få ett mejl när nytt innehåll publiceras!

Pin It on Pinterest