Guldjubel 2019

apr 10, 2019

Kristianstads kommun anlitade mig till att filma och fotografera på Guldjubel 2019. I eventfilmen från Guldjubel 2019 lyckades Jesper Films föreviga evenemanget med en film. Filmen lyckades uttrycka glädjen, spänningen och stämningen som fanns på Guldjubel vilket blev en succé! Filmen visade evenemangets alla delar, från mingel till show och prisutdelning. Jag filmade även en intervju som gjordes med den 107 åriga bloggaren Dagny Carlsson, se den här.

Att marknadsföra ett evenemang med hjälp av film är väldigt effektivt då det visar upp de bästa delarna och ögonblicken från evenemanget på en väldigt kort tid, oftast på 1-2 minuter. Detta engagerar både dem som var på evenemanget att dela filmen för att filmen blir som ett minne men framförallt ger det också framtida besökare chansen att få uppleva ett smakprov av evenemanget vilket kan leda till att dem besöker arrangörens nästa evenemang!

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer