Cykelturveckan 2019

25 juni, 2019

Producerades

Fem olika reklamfilmer.

Omfattning

Inspelning i två dagar och redigering till färdiga filmer.

Uppdragsgivare

Cykelfrämjandet

Datum för produktion

Juni 2019

Om projektet/uppdraget

Inför Cykelturveckan 2019 i Kristianstad producerade jag reklamfilmer för att visa upp platserna och presentera evenemanget.

Det producerades totalt 5st olika filmer. En av filmerna var en generell reklamfilm som presenterade hela evenemanget och ett flertal av platserna. Två andra filmer var inriktade mot barnfamiljer och visar därför upp platser/aktiviteter mer inriktade mot deras intressen, exempelvis Minas Chokladstudio och en kortare cykelsträcka. Två andra filmer var inriktade mot Seniorer och visade därför upp Wanås konstrunda samt liknande saker som tilltalade den målgruppen.

Inspelningen gick till på så vis att jag och Erik(projektansvarig från Cykelfrämjandet) körde runt i en elbil under två dagar och filmade flera platser samt aktiviteter som skulle vara med i Cykelturveckan 2019. Några av platserna var Åhus Seaside, Minas Chokladstudio, Wanås konstrunda, Tykarpsgrottan och många fler. Under inspelningen samarbetade vi med flera entreprenörer och även en barnfamiljer som statister. En vecka efter avslutad inspelning var alla filmerna levererade och klara.

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer