Cykelturveckan 2019

jun 25, 2019

Inför Cykelturveckan 2019 i Kristianstad blev jag anlitad av Cykelfrämjandet för att producera reklamfilmer som presenterade evenemanget och visade upp platserna där cykellederna gick.

Det producerades totalt 5st olika filmer. En av filmerna var en generell reklamfilm som presenterade hela evenemanget och ett flertal av platserna. Två andra filmer var inriktade mot barnfamiljer och visar därför upp platser/aktiviteter mer inriktade mot deras intressen, exempelvis Minas Chokladstudio och en kortare cykelsträcka. Två andra filmer var inriktade mot Seniorer och visade därför upp Wanås konstrunda samt liknande saker som tilltalade den målgruppen.

Inspelningen gick till på så vis att jag och Erik(projektansvarig från Cykelfrämjandet) körde runt i en elbil under två dagar och filmade flera platser samt aktiviteter som skulle vara med i Cykelturveckan 2019. Några av platserna var Åhus Seaside, Minas Chokladstudio, Wanås konstrunda, Tykarpsgrottan och många fler. Under inspelningen samarbetade vi med flera entreprenörer och även en barnfamiljer som statister. En vecka efter avslutad inspelning var alla filmerna levererade och klara. Produktionen omfattade två dagars inspelning och fem dagars videoredigering.

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer