Portfolio

Senaste och bästa projekt producerade av Jesper Films.

Åhus FIK Sommarspelen

Eventfilm och foton från Åhus Friidrott Sommarspelen 2020. Syftet med projektet var att lyfta fram Åhus friidrotts evenemang och visa upp energin, glädjen och tävlingsglöden i tävlingen. I eventfilmen ser man ett flertal av alla olika friidrottsgrenar som bland annat stavhopp, sprint och längdhopp.

Rebel Park Summer Camp

Jesper Films blev anlitad av Rebel Park AB till att producera reklamfilmer och stillbilder från Rebel Park Summer Camp 2020. Reklamfilmerna och stillbilderna kommer att användas i Rebel Park’s marknadsföring för att lyfta fram sommarlägret.

Åhus Beach 2019

Under Åhus Beach 2019 blev Jesper Films anlitad till att skapa dagligt innehåll till Åhus Beach sociala medier, framförallt YouTube och Facebook. Det skapades framförallt dagliga highlights-filmer som visade upp de bästa ögonblicken från varje dag, Linus på Sidlinjen avsnitt där vi (Social Media Team) uppmärksammade olika aktiviteter på evenemanget och och en massa andra filmer. Det producerades totalt 52st olika filmer som genererat ungefär 140 000 visningar, i genomsnitt producerades 2-4 filmer om dagen som publicerades inom 16h från att inspelningen avslutats för dagen. Produktionen av uppdraget tog totalt 20 dagar.

JM Athletics Gym

På uppdrag av Dahlsan Media, filmade och redigerade jag en reklamfilm samt en minidokumentär om JM Athletics Gym i Åhus. Filmerna var anpassade för att marknadsföras på sociala medier och fånga tittarens intresse så att de vill bli medlem hos JM Athletics Gym i Åhus.

Cykelturveckan 2019

Inför Cykelturveckan 2019 i Kristianstad blev jag anlitad av Cykelfrämjandet till att producera reklamfilmer som presenterade evenemanget och visade upp platserna där cykellederna gick. Det producerades totalt 5st olika reklamfilmer. En av filmerna var en generell reklamfilm som presenterade hela evenemanget och ett flertal av platserna. Två andra filmer var inriktade mot barnfamiljer och visar därför upp platser/aktiviteter mer inriktade mot deras intressen, exempelvis Minas Chokladstudio och dem kortare cykellederna. Två andra filmer var inriktade mot Seniorer och visade därför upp Wanås konstrunda samt liknande saker som tilltalade den målgruppen.

Vandring i Åre

En film om de olika vandringslederna i Åre, filmad och redigerad av mig. Syftet med filmen är att ge tittaren en upplevelse av att vandra i fjällen och inspirera dem till att själv utforska vandringslederna.

Sommarföretag

Reklamfilmer för att presentera och marknadsföra konceptet “Sommarföretag” som arrangeras av Skåne Nordost.

Running For Life

En dokumentär om hur löpning räddar liv och att hitta löparglädje. Dokumentären handlar om hur Ingrid överlevde bröstcancer tack vare löpning och hur hon nu springer för att känna löparglädje. I filmen får vi följa med på olika tävlingar och träningspass inför Lidingöloppet 2019. Några av händelserna man får ta del av är Salomon 27K i Åre, backintervaller, långpass, traillöpning och avslutningsvis Lidingöloppet 2019. Allt är filmat och redigerat av mig(Jesper Dreifaldt).

GRT Crew Meetup

Under Rebel Parks evenemang “GRT Crew Meetup” samlades 4st duktiga och kända trampolin gymnaster för träffa några sina fans samt lära ut lite tricks. Jag blev anlitad av Rebel Park AB att producera en eventfilm som skulle visa upp de bästa stunderna från evenemanget som sedan levererades till Rebel Park 1-2 dagar efter att evenemanget avslutats.

Lidingöloppet 2019

Eventfilm från Lidingöloppet 2019, filmad och redigerad av mig. Syftet med filmen är att lyfta fram banans olika etapperna och kämparglöden hos de tävlande. Filmen spelades in samtidigt som min dokumentär “Running For Life”.

Åhus Beachfotboll 2019

Eventfilm från Åhus Beachfotboll 2019 med de bästa klippen från de olika highlights-filmer jag producerade. Filmad och redigerad av mig.

The Story of JM Athletics 

Minidokumentär om Johan på på JM Athletics Gym i Åhus. Syftet med dokumentären är att lyfta fram historien bakom JM Athletics Gym och Johans syn på träning. Filmad och redigerad av mig i samarbete med Dahlsan Media.

Sebbe Wennmalm

Minidokumentär om den duktiga gymnasten Sebbe Wennmalm som har över 38 000 följare på Instagram. Dokumentären spelades in på GRT Crew Meetup på Rebel Park hösten 2019. Filmad och redigerad av mig.

Kickbike på Rebel Park

Reklamfilm som visar upp Street Area och Megarampen på Rebel Park. Filmen skulle vara kort och intressant för att snabbt locka tittarens intresse men även vara anpassad efter att marknadsföras på sociala medier. Reklamfilmen är filmad och redigerad av mig.

Agility VM 2018

Eventfilm från Agility VM 2018, filmad och redigerad av mig. Syftet med filmen är att sammanfatta glädjen och passionen för sporten Agility men även visa upp det starka bandet mellan människa och hund. När inspelningen var klar hade jag filmat över över 30 timmars material och inom 2 dagar hade jag gått igenom allt material och valt ut de bästa klippen. Filmen har idag över 53 000 visningar (Facebook+YouTube).

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer