OM JESPER FILMS

JESPER DREIFALDT

Jesper Films är en enskild firma i Kristianstad som drivs av Jesper Dreifaldt. Jag fokuserar framförallt på att hjälpa företag i Kristianstad med omnejd att marknadsföra sig med film. Utöver kunduppdrag arbetar jag även med mina egna projekt där jag producerar bland annat filmer inom sport och natur.

Enda sedan jag har kunnat gå har jag älskat att vara aktiv och motionera, jag har sysslat med bland annat kampsport, stavhopp, friidrott, traillöpning och mer. När jag upptäckte min passion för filmskapande blev det en självklarhet att sport och idrott skulle bli en del av det. Sedan 2016 har jag skapat filmer samt dokumentärer inom sport och friluftsliv, jag har bland annat filmat på Agility VM 2018, Åhus Beach 2019 och tagit på mig flera uppdrag inom filmproduktion.

Det som jag älskar med just filmproduktion är den kreativa biten av att filma och redigera för att sätta ihop det till en färdig film.

Jesper Films hjälper företag och evenemang i Kristianstad med omnejd att nå ut till sin målgrupp på bästa vis med hjälp av film. Det som jag fokuserar på i mina filmer är att använda mig av storytelling, videostrategier och snygga filmklipp för att skapa en film som når ut till tittaren på bästa vis.

Storytelling

Filmskapande

Kreativitet

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Prenumerera på nyhetsbrevet för att få ett mejl när nytt innehåll publiceras!

Pin It on Pinterest