Om Jesper Films

Företaget

Jesper Films är en enskild firma i Kristianstad som drivs av Jesper Dreifaldt. Jag älskar att hjälpa företag med att marknadsföra sig med film och nå ut på sociala medier. Utöver kunduppdrag arbetar jag även en hel del med mina egna projekt där jag skapar innehåll om Outdoor som filmer om vackra naturområden, häftiga aktiviteter/sporter och liknande Outdoor relaterat.

Filmskaparen

Jag har alltid älskat att vara aktiv och vistas utomhus så när jag upptäckte min passion för filmskapande blev det en självklarhet att Outdoor och sport skulle bli en del av det. Sedan 2016 har jag skapat filmer samt dokumentärer inom Outdoor, sport och liknande. Några projekt jag arbetat på är bland annat att jag filmat på Agility VM 2018 och Åhus Beach 2019.

Det som jag älskar med just filmproduktion är den kreativa biten av att filma och redigera för att sätta ihop det till en färdig film. Framförallt så det jag älskar mest med filmproduktion är att med hjälp av film kunna skapa en känsla och nå ut med en story, exempelvis en story om duktiga atleter eller äventyr i storslagen natur.

Det som jag fokuserar på i mina filmer är att använda mig av storytelling, videostrategier och snygga filmklipp för att skapa en film som når ut till tittaren på bästa vis.

Storytelling

Filmskapande

Kreativitet

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer