OM JESPER FILMS

JESPER DREIFALDT

Jesper Films är en enskild firma som drivs av Jesper Dreifaldt som är en filmskapare med bas i Kristianstad. Enda sedan jag har kunnat gå har jag älskat att vara aktiv och motionera, jag har sysslat med bland annat kampsport, stavhopp, friidrott, traillöpning och mer. När jag upptäckte min passion för filmskapande blev det en självklarhet att sport och idrott skulle bli en del av det. Sedan 2016 har jag skapat filmer inom sport och friluftsliv, jag har bland annat filmat på Agility VM 2018, Åhus Beach 2019 och tagit på mig flera uppdrag inom filmproduktion.

Det som jag älskar med just filmproduktion är den kreativa biten av att filma och redigera för att sätta ihop det till en färdig film som inspirerar till ett aktivt liv.

Jesper Films hjälper företag och evenemang som älskar en aktiv livsstil att synas på sociala medier. Det som jag fokuserar på i mina filmer är att använda mig av storytelling, videostrategier och snygga filmklipp för att skapa en film som når ut till tittaren på bästa vis.

Storytelling

Filmskapande

Kreativitet

Pin It on Pinterest