Hej! Denna sidan berättar mer detaljerat om hur jag, mina samarbetspartners och du som atlet, kommer använda samt får använda det material (filmer och foton) som produceras. Sidan uppdaterades senast den 23/2-2021.

Ansvarig filmare och fotograf

Kontaktuppgifter till ansvarig filmare och fotograf som är på plats under inspelningen.

Namn: Jesper Dreifaldt

E-post: info@jesperfilms.com

Sociala Medier: @jesperfilms

Om projektet

Skapa film och foton som framförallt kommer att publiceras på Jesper Films sidor i syfte att skapa inspirerande och underhållande innehåll om actionsport i Sverige.

Samarbetspartners

Jesper Films samarbetspartners kan även publicera foton och trailers från produktionen, det kan exempelvis vara samarbetspartners som actionparken vi spelar in i (som Rebel Park). Varje produktion har olika (eller i vissa fall inga) samarbetspartners samt sponsorer. Fråga Jesper Dreifaldt för mer info om vilka samarbetspartners som är delaktiga.

Villkor

Inspelning och fotografering

Atleten godkänner till att dess personuppgifter i form av stillbilder, film, ljud och namn, samlas in. Råmaterialet behandlas enbart av Jesper Films och kommer sparas under en obestämd tid.

Publicering av färdig slutprodukt

De färdiga slutprodukterna skapade av råmaterialet, kommer att användas, marknadsföras och publiceras i kommersiellt bruk av Jesper Films samt delaktiga samarbetspartners. Det kommer framförallt att publiceras på Jesper Films sociala medier (@jesperfilms) och hemsida (www.jesperfilms.com). Vid publicering på Jesper Films sidor, kommer Jesper Films att hänvisa till atleten i inlägget genom att skriva ut atletens namn och länk till atletens hemsida eller Instagram profil (förutsatt att atleten vill hänvisas till samt har meddelat Jesper Films nödvändig info som namn samt länk till Instagram profil).

Säkerhet

Atletens deltagande sker på egen risk. Jesper Films tar inget ansvar för skador eller säkerhet. Atleten ansvarar för sin egen säkerhet.

Atletens publicering

När slutprodukten är färdig kommer atleten få ett mejl av Jesper Films som innehåller foton samt trailers från projektet, i mejlet står även med villkor för atletens publicering. Atleten får publicera det materialet på sin Instagram i syfte att informera om projektet. För att använda materialet i andra sammanhang krävs skriftligt tillstånd från Jesper Films. Vid publicering ska atleten hänvisa till och tagga Jesper Films (@jesperfilms) i inlägget. 

Godkännande

Genom att du läst igenom denna sida och fått den länkad till dig ett meddelande i samband med att du blivit tillfrågad om att delta i en inspelning, och vill delta i en inspelning (svarar ja på förfrågan), godkänner du dessa villkor och ger samtycke till hur film/foto på dig kommer att användas.

Den här hemsidan använder sig av cookies. Genom att fortsätta godkänner du sidans användning av cookies.  Läs mer