Grafisk design 

Med hjälp av en tydlig grafisk profil med logotyp, typsnitt och färger blir ni lättare igenkända och stärker ert varumärke. Jag hjälper er med grafisk design och ta fram en grafisk profil som matchar er verksamhet. Ni kan även få hjälp med design/ layout av text i trycksaker som exempelvis broschyrer och affischer där jag hjälper er att göra era texter mer lättlästa, ge läsaren ett proffsigt intryck och att era texter ser allmänt snygga ut.

Logotyp

En logotyp är ert företags ansikte utåt och jag hjälper er att designa en modern logotyp som representerar er verksamhet på bästa vis.

Grafisk profil

En grafisk profil sammanställer bland annat vilka typsnitt, färger, former och ikoner som ert företag ska använda i er kommunikation vilket blir ett bra hjälpmedel när ni skapar grafiskt innehåll.

Layout

Jag hjälper er med layout av text och bilder i trycksaker som broshcyrer, affisher, annonser och liknande. Detta gör så att era texter blir mer lättlästa och ser mer intressanta ut för mottagaren att läsa.

Annat inom grafisk design

Behöver ni hjälp att skapa något som kräver grafisk design eller layout så hör gärna av er. Jag har både erfarenhet och utbildning inom grafisk design så att ni kan vara trygga med att få professionella resultat när ni anlitar mig.

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest