Frilans

Är ni en reklambyrå eller produktionsbolag som behöver lite extra hjälp? I så fall hjälper jag gärna till och fakturerar ett fast pris per timme. Jag fakturerar 600 SEK/per timme (exkl 25% moms) för frilansuppdrag, villkor och ett pris för hela uppdraget får man i en offert.

Filminspelning

När ni anlitar mig till att filma så ingår det att jag tar med nödvändig profestionell filmutrustning vid inspelning. Jag kan bland annat filma i 4K 25FPS 10bit format samt använda kamerastabilisatorer som DJI Ronin-S och Glidecam HD-Pro.

Videoredigering

Jag hjälper er gärna att redigera ert filmprojekt och har bra erfarenheter samt utblidning i Apple Final Cut Pro, Adobe Premiere Pro och grundläggande kunskap i Adobe After Effects samt Apple Motion. 

Fotografering

Jag fotograferar i 20MP RAW-format och redigerar bilder så att de ser så bra ut som möjligt.

Grafisk design

Behöver ni hjälp med att designa logotyper, layout av text och bilder i trycksaker samt liknande, hjälper jag gärna till och har bra erfarenheter samt utbildning i Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Affinity Publisher och Affinity Designer.

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer