Anlita Jesper Films

Just nu arbetar jag heltid på Bravissimo Agency och tar därför inga större uppdrag via Jesper Films. Via Jesper Films tar jag enbart mindre uppdrag inom actionsport och idrott, med inspelning/ fotografering på helger. Alla övriga uppdragsförfrågningar hänvisas till Bravissimo Agency.

Jesper Dreifaldt

Jag är en filmskapare och fotograf med fokus på actionsport och idrott. I mina filmer och foton strävar jag efter att skildra sporter och atleter på ett dramatiskt, filmiskt och häftigt sätt, för att fånga tittarens intresse. Jag strävar även efter att skildra sporter på samma vis som det känns att få uppleva det i verkligheten – fartfyllt, häftigt och roligt! Allt detta uppnår jag genom att tillämpa bra kinematografi och använda profestionell utrustning som ger mig material i hög bild- och ljudkvalité samt låter mig förflytta kameran så att jag kan följa med atleter när de utövar sin sport. I redigeringen väljer jag ut de bästa filmklippen, lägger på bra musik, och klipper ihop materialet så att det förmedlar en tydlig känsla och handling, för att på bästa vis behålla tittarens intresse.

Portfolio

Kvalité på film och foto

Film – Jag filmar i 4K 10bit 25fps eller FHD 10bit 50fps vid slowmotion, med min Lumix GH5. Med GoPro filmar jag oftast i 4K 50fps. Jag har även möjlighet att filma med drönare och har ett drönarkort (A1/A3) samt är registrerad som drönaroperatör. När jag redigerat den färdiga filmen så exportar och leverar jag i 4K UHD.

Foto – Jag fotograferar stillbilder i 20MP i RAW format för att sedan redigera ljus och färger utan att tappa kvalité. När bilderna redigerats färdigt så exportar jag dem i 20MP.

Filminspelning på Rebel Park.
Filminspelning på Rebel Park.
Professionell filmutrustning.

Kontakt

Skicka ett mejl till info@jesperfilms.com så svarar jag så snart jag kan.

Uppdragsgivare

Företag som anlitat och samarbetat med Jesper Films.

Den här hemsidan använder sig av cookies. Genom att fortsätta godkänner du sidans användning av cookies.  Läs mer