Filmproduktion

Använd film i er marknadsföring för att på ett intressant vis presentera ert företag och era produkter/tjänster vilket kan reslutera i ett starkare varumärke med fler kunder. Film är den bästa typen av strategier för att marknadsföra sig på sociala medier och på digitala plattformar. Jag hjälper er med hela produktionen och anpassar filmerna efter er målgrupp så att ni ska få så bra resultat som möjligt.

Företagsfilm

Gör så att ert företag når ut till fler kunder och presentera ert företag på ett intressant vis. En företagsfilm av Jesper Films är vanligtvis en 3-minuter lång film som med hjälp av videostrategier, storytelling och snygga filmklipp presenterar ert företag och era produkter/tjänster, anpassat efter er målgrupp på sociala medier.

Eventfilm

Gör reklam för ert evenemang och locka fler besökare samt sponsorer, med hjälp av en eventfilm. Jag hjälper er att skapa en eventfilm som får er att synas på sociala medier och visa upp de bästa höjdpunkterna från ert evenemang i en film på 2-3 minuter.

Reklamfilm

Presentera era produkter eller tjänster och vad som gör dem unika med hjälp av en reklamfilm. Jag hjälper er att skapa reklamfilmer som med hjälp av videostrategier, snygga filmklipp och storytelling når ut på sociala medier och ökar era möjligheter att göra tittare till kunder!

Content Marketing

Engagera er målgrupp och nå ut till fler på sociala medier med hjälp av content marketing. Jag hjälper er att planera och producera intressant innehåll som stärker ert varumärke samt når ut till er målgrupp på sociala medier.

Priser för filmproduktion

Hör gärna av er och berätta vad ni behöver hjälp med så skickar jag er en anpassad offert med ett pris som omfattar hela uppdraget. I min offert uppskattar jag hur många timmar som behövs för att genomföra uppdraget och därefter lägger jag på mitt timpris som är 600 kr per timme (exkl. 25% moms).

Färdiga prispaket

Kolla gärna in mina färdiga prispaket. Prispaketen gäller för inspelningar inom en två mil radie från Kristianstad och omfattar både reklamfilm, företagsfilm, content marketing samt eventfilm.

Brons - 6000 SEK (exkl. 25% moms)

En film som är ungefär 1-2 minuter lång.

Inspelning, i 4 timmar.

Videoredigering, i 6 timmar.

Silver - 10 000 SEK (exkl. 25% moms)

En film som är ungefär 2-3 minuter lång.

En film som är max 1 minut lång.

Utvalda stillbilder från inspelningen.

Inspelning och fotografering, i 6 timmar.

Videoredigering, i 9 timmar.

Fotoredigering, i 1 timme.

Guld - 15 000 SEK (exkl. 25% moms)

En film som är ungefär 2-3 minuter lång, inkl. miniatyrbild.

En film som är max 1 minut lång, inkl. miniatyrbild.

Utvalda stillbilder från inspelningen.

Inspelning och fotografering, i 10 timmar (kan delas upp på två dagar).

Videoredigering, inkl. undertextning, i 13 timmar.

Fotoredigering, i 2 timmar.

Vad ingår?

Varje uppdrag är unikt och därför står det alltid vad som ingår i uppdragets offert, i de flesta fall så ingår alltid följande.

Filminspelning

Filminspelning med professionell och modern utrustning för produktioner som riktar sig mot sociala medier och digitala plattformar. 

Videoredigering

Professionell videoredigering, color grading, animering av text och mer. Ni får även möjlighet att finjustera filmen i en ändringsomgång, det ingår två ändringsomgångar per film.

Musik från Epidemic Sound

Musiklicenser på musik från Epidemic Sound som tillåter publicering och annonsering av filmerna på sociala medier som YouTube, Facebook och Instagram samt er hemsida.

4K Ultra HD

Jag filmar och exporterar alltid mina filmer i 4K Ultra HD vilket innebär att ni får detaljrika filmer i hög kvalité. 

Format för Instagram

Utöver vanligt 16:9 format så exporteras även filmerna (som är under en minut) i format och bildutsnitt anpassade för Instagram, de formaten är 4:5 (flöde) och 9:16 (Story).

Tilläggstjänster

Tjänster som vanligtvis går jättebra att lägga till på filmuppdraget. 

Fotografering

Vill ni att jag fotograferar stillbilder från inspelningen så kan ni enkelt lägga till det på uppdraget. 

Miniatyrbild

En miniatyrbild är bilden som tittaren ser innan de klickar på filmen, jag hjälper er med att designa en lockande miniatyrbild som ökar möjligheterna att folk klickar på er film.

Undertexter

Jag hjälper er att göra er film tillgänglig för de som har ljudet avstängt och har nedsatt hörsel, undertexter hjälper även er film att ranka högre i sökresultat då YouTube använder undertexterna för att ta reda på vad filmen handlar om. Undertexterna kan levereras både som inbakade i filmen och som en SRT-fil (eller annat önskat format).

Fler ändringsomgångar

Om ni önskar att göra fler ändringsomgångar än de 2st som ingår kan ni självklart köpa till fler.

Övrigt

• Fler versioner av filmer, exempelvis att redigera en kortare eller längre version.

• Leverans inom 24 timmar, är ni ett evenemang som snabbt vill publicera er eventfilm erbjuder jag mig att se till så att den blir klar inom 24 timmar från avslutad inspelning.

• Publicering, jag hjälper er att publicera samt SEO optimera filmen på olika sociala medier.

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer