Filmproduktion

Använd film i er marknadsföring för att på ett intressant vis presentera ert företag och era produkter/tjänster vilket kan reslutera i ett starkare varumärke med fler kunder. Film är den bästa typen av strategier för att marknadsföra sig på sociala medier och på digitala plattformar. Jag hjälper er med hela produktionen och anpassar filmerna efter er målgrupp så att ni ska få så bra resultat som möjligt.

Företagsfilm

Gör så att ert företag når ut till fler kunder och presentera ert företag på ett intressant vis. En företagsfilm av Jesper Films är vanligtvis en 3-minuter lång film som med hjälp av videostrategier, storytelling och snygga filmklipp presenterar ert företag och era produkter/tjänster, anpassat efter er målgrupp på sociala medier.

Eventfilm

Gör reklam för ert evenemang och locka fler besökare samt sponsorer, med hjälp av en eventfilm. Jag hjälper er att skapa en eventfilm som får er att synas på sociala medier och visa upp de bästa höjdpunkterna från ert evenemang i en film på 2-3 minuter.

Reklamfilm

Presentera era produkter eller tjänster och vad som gör dem unika med hjälp av en reklamfilm. Jag hjälper er att skapa reklamfilmer som med hjälp av videostrategier, snygga filmklipp och storytelling når ut på sociala medier och ökar era möjligheter att göra tittare till kunder!

Content Marketing

Engagera er målgrupp och nå ut till fler på sociala medier med hjälp av content marketing. Jag hjälper er att planera och producera intressant innehåll som stärker ert varumärke samt når ut till er målgrupp på sociala medier.

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest