Eventfilm

En eventfilm hjälper er att synas på sociala medier och göra reklam för ert event vilket kan locka fler besökare samt sponsorer. En eventfilm skapad av Jesper Films är vanligtvis en 1-3 minuter lång film som med hjälp av videostrategier, storytelling och snygga filmklipp visar upp de bästa stunderna från ert evenemang.

Vad är en eventfilm?

En eventfilm är en film som visar upp de bästa stunderna av ert evenemang. Filmen publiceras vanligtvis någon dag efter att evenemanget har avslutats, på sociala medier och evenemangets hemsida. En eventfilm används även i marknadsföring av ert nästa evenemang genom exempelvis annonser på sociala medier, spelas upp på mässor och så vidare. 

Filmpaket och priser

Här hittar ni några färdiga filmpaket med fasta priser som jag satt ihop med vad jag anser är några av de bästa kombinationer för att marknadsföra sitt evenemang med en eventfilm. Självklart kan jag även erbjuda anpassade filmpaket efter just era önskemål. Alla priser är exkl 25% moms. Mer information samt villkor får man i offerten.

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest