Scooter proffset Danny Ottosson

Kolla in filmen om scooter proffset Danny Ottosson och se när han gör häftiga tricks i skateparken och megarampen på Rebel Park!


ANNONS

Kreativitet och frihet i scooter

Danny Ottosson har hållit på med scooter i 10år och han var en av de första i Sverige som satt igång med det. Som många andra så spelade han fotboll men tröttnade på att en tränare hela tiden sa till honom vad han skulle göra, istället ville han ha mer frihet och kreativitet vilket han hade när han körde scooter. Danny säger att när man kör scooter kan man göra vad man vill och det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra.

Motivationen bakom alla häftiga tricks

Det som motiverar Danny är gemenskapen med vänner och att göra något som man tycker är roligt gemensamt. Han säger att även sponsorer motiverar honom för att de tror på honom, vilket gör att han vill prestera sitt bästa.

Tips till de som vill bli duktiga på scooter

Danny Ottossons tips för någon som vill bli duktig på scooter är att ha långsiktiga mål. Mål som man inte i nuläget kan uppnå men ändå i bakhuvudet vill uppnå. Utöver det så är det bara att köra på så gott det går och komma på nya tricks och vara kreativ.

Den här hemsidan använder sig av cookies. Genom att fortsätta godkänner du sidans användning av cookies.  Läs mer