Content Marketing

Nå ut till fler i er målgrupp på sociala medier genom att skapa intressant innehåll som ökar er möjlighet att göra tittare till trogna kunder och följare! Jag hjälper er med att planera, producera och publicera intressant innehåll till er målgrupp på sociala medier.

Vad är Content Marketing?

Content Marketing handlar om att skapa intressant innehåll åt sin målgrupp för att nå ut till fler på sociala medier. Välproducerat videoinnehåll på sociala medier gör att ni kan nå ut till fler och visa upp ert företag på ett intressant vis, vilket kan resultera i att tittare och följare som ser ert innehåll blir trogna kunder.

Förslag på Content Marketing med film

Minidokumentär

En minidokumentär om en intressant story inom ert varumärke, exempelvis om ni är ett företag inom sport/ träning kan vi skapa en inspirerande minidokumentär om en atlet som ni sponsrar. Kolla in min dokumentär om gymnasten Sebbe Wennamlm eller om JM Athletics Gym för att få lite inspiration.

Instruktionsfilmer

Lär ut några bra tips om hur man kan använda era produkter, exempelvis om ni är ett gym eller säljer träningsprodukter kan vi skapa instruktionsfilmer där ni lär ut olika övningar eller tips på hur man kan använda era redskap. Kolla gärna in mina instruktionsfilmer om “Marknadsföring och sociala medier” på Facebook för att få lite inspiration.

Webb-serie

En webb-serie om något inom ert varumärke kan engagera er målgrupp att komma tillbaks till era kanaler för att se nästa avsnitt. Exempelvis om ni är ett Outdoor-företag kan vi skapa en serie om olika vandringsleder. Kolla in webb-serien “Följa John” eller “Linus på Sidlinjen” på Åhus Beach som jag filmade och redigerade.

Highlights filmer

Visa upp några av dagens eller veckans höjdpunkter, exempelvis om ni anordnar ett evenemang eller är en sportarena kan vi skapa highlights-filmer som sammanfattar veckans/ dagens höjdpunkter. Kolla in highlights-filmer som jag skapade från Åhus Beach 2019 eller Rebel Park GRT Crew Meetup för att få lite inspiration.

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer