Agility VM 2018

Agility VM 2018 tog plats under 4 dagar i Kristianstad Arena. Agility är en sport som går ut på att föraren ska leda hunden så fort som möjligt genom en hinderbana med olika hinder.

Livet med Agility – dokumentär

Se dokumentären “Livet Med Agility” producerad av Jesper Films ifrån Agility VM 2018. I dokumentären får man bland annat se höjdpunkter från Agility VM men även följa Jenny Damm, Jouni Orenius, Eleonor Mohlin och Sandra sjöberg, från Svenska agilitylandslaget 2018!

Affiliate länkar

Följande del av inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för “Nike”, “Outnorth”, “JD Sports”, “Björn Borg”, “First Vet”, “Granngården”, “Outdoorexperten”, “Smartphoto” och”VetZoo”. Genom att handla via läkarna nedan stöttar ni mitt arbete och bidrar till att jag kan producera ännu mer innehåll på så vis att jag får provision för ert köp utan att det kostar något extra för er.

VetZoo, köp hundleksaker, tillbehör och mer: Länk

FirstVet, få veterinärhjälp via videosamtal: Länk

Granngården, handla trädgårdstillbehör, hundleksaker, hundmat och mer: Länk

Outnorth, handla friluftsliv kläder och -utrustning: Länk

Outdoorexperten, köp vandringsskor, ryggsäckar och friluftsliv-utrustning: Länk

Björn Borg, handla träningskläder och sportmode online: Länk

Nike, handla Nike’s träningskläder, skort och mer: Länk

JD Sports, handla skor, kläder och träningskläder: Länk

Smartphoto, tryck upp tavlor, fotoböcker och mer: Länk

Fler filmer

Åre på sommaren

Åre är en av mina favoritplatser, speciellt på sommaren. För er som inte känner till Åre, är Åre en populär turistort i Jämtland, ungefär 10 mil från Östersund.

Agility VM 2018

Agility VM 2018 tog plats under 4 dagar i Kristianstad Arena. Agility är en sport som går ut på att föraren ska leda hunden så fort som möjligt genom en hinderbana med olika hinder.

Trampolinatleten Sebbe Wennmalm

Sebbe Wennmalm är en 13-årig gymnast som har en passion för G-tramp och att klara av nya svåra tricks i luften. Han har över 33.000 följare på Instagram där han lägger upp videor på när han gör häftiga volter och tricks.

Running For Life

Running 4 Life är en dokumentär om hur löpning räddar liv. En film av Jesper Dreifaldt, producerad av Jesper Films. 2 veckor efter att Ingrids mamma hade avlidit i cancer fick hon beskedet att hon drabbats av samma sjukdom.

Fjällmaratonveckan i Åre

Fjällmaratonveckan i Åre är en kombination av 8 tuffa trailrunning tävlingar i fjällterräng. Vertical-K, Salomon 27K och Copper trail 7K är tre av de 8 tuffa loppen som det är lite extra fokus på i den här artikeln.

Nyhetsbrev

YouTube Kanal

Den här hemsidan använder sig a kakor/cookies. Genom att fortsätta godkänner du att sidans användning av kakor/cookies.  Lär dig mer

Share This